Lente centraal in Groene Pubquiz

Welke perenrassen zijn zojuist aangeplant in Polderdrift? Waar komt het woord ‘lente’ vandaan? En welke bloembollen bloeien in het voorjaar? Zomaar enkele van de meer dan veertig vragen in de Groene Pubquiz 2023.

En behalve vragen beantwoorden moesten de drie teams opdrachten uitvoeren. Zoals een fotopuzzel maken van een van de boomstammen in Polderdrift, die je vervolgens moest zoeken omdat er een pakje verstopt lag. Kortom, de deelnemers moesten flink aan de bak onder aansporing van quizmasters Isabella en Thijs. En met onze eigen Maarten -Harry- van Rossum werd menig antwoord van repliek gediend.

De prijs, de enige echte Gouden Hark, ging dit jaar naar het team De Polderdriftkikkers. Teamcaptain Robin ontving de unieke wisseltrofee uit handen van Martien, winnende teamcaptain van de vorige editie.