Een heerlijk nazomerfeest

De zomer was nog niet eens voorbij, of er was al een heus nazomerfeest in Polderdrift. Met de nodige maatregelen om het corona-proof te houden.

‘s Ochtends was er voor de diehards een wandeling door de groene randen van Rijkerswoerd. De deelnemers kregen bij binnenkomst de enige echte ‘Polderdrift Wandeltocht 2020’-medaille uitgereikt.

‘s Middags kwam iedereen samen op het Brinkje. In het Paviljoen was een eenrichtingroute aangelegd voor het buffet, overal stonden pompjes met desinfectiegel en de stoelen stonden vier komkommers ver uit elkaar. En vond iemand dat mensen te dicht op elkaar stonden, dan werden ze tot de orde geroepen met de code-kreet “Taxi voor Harry!”

Traditiegetrouw had iedereen heerlijk gekookt. Schalen vol verschillende gerechten stonden op lange tafels en ook de chocoladefontein en de pannenkoeken ontbraken niet. De kinderen hielden stokken met brooddeeg en marshmallows in het vuur. En de liefde werd bezongen omdat twee inwoners elkaar die dag 40 jaar kenden. Kortom, er werd gekletst, gelachen en de romantiek en gezelligheid duurden tot in de late uurtjes.