Woning te huur!

Meedoen met onze actieve en groene woongemeenschap? Binnenkort komen er twee sociale huurwoningen vrij, bestemd voor huishoudens van minstens 3 personen. De eerste wellicht al per 1 maart, de tweede aan het begin van de zomer.

De woningen worden verhuurd door Portaal. We weten nog niet wat de nieuwe huur zal zijn, maar meer informatie vind je op de website van Portaal.

Wonen in Polderdrift

Wonen in Polderdrift betekent wonen in een lekker energiezuinig huis (met zonneboiler) en een groene, zonnige tuin. Ook kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen: ons Paviljoen, de drie bergingen en de grote binnentuin, waar we regelmatig in het groen werken.

Elke vrijdag is er baravond in het Paviljoen en op zaterdag is er koffieochtend. En we komen niet alleen bijeen voor vergaderingen, maar ook met feestdagen als kerstmis en ons eigen zomerfeest.

Natuurlijk kennen we enkele ‘huisregels’ die het wonen er zo waardevol maken. Zo krijgen dieren als egels de ruimte, dus schuttingen zijn niet toegestaan. Onze wasmachines draaien op regenwater en de toiletten worden gespoeld met grijswater. Dat betekent dat je niet zomaar alles door de gootsteen kunt spoelen.

Van nieuwe leden van onze vereniging verwachten we een positieve en actieve houding ten aanzien van onze idealen, onder andere voor het onderhoud en beheer van de gemeen­schap­pelijke binnen- en buitenruimtes.

Interesse?

Vereniging Polderdrift draagt de kandidaten voor aan Portaal. Die kandidaten zitten al in onze vriendenkring, de zogeheten Plomp.
Wil je ook toegelaten worden tot de Plomp? Meld je dan aan. We nodigen je graag uit voor een kennismaking met rondleiding. Als het even kan, laten we je ook een woning van binnen zien.